Robotten

Cheetah RunBot har en et vandtæt kabinet,  hvor der mulighed for eget beklædningsfolie design. Robotten kan åbne ”maven”, hvor et 27x22x30 cm boks kan findes. Miljøet i boksen kan opretholde samme temperatur, som genstanden der bliver placeret i den.

Udstyr

Cheetah RunBot navigerer ved hjælp af GPS som er koblet op på de mobilenetværk. Robotten kan kobles på internt telefonnetværk og derfra f.eks. ringe til et værelse, hvis dem står udenfor døren med en levering for at gøre opmærksom på dens tilstedeværelse. Ved levering kan den afspille valgfri lyd, som kan tilpasses til den enkelte situation.

LiDAR-teknologi

Robotten kan bruges som guide til en bestemt lokation, levering til en bestemt lokation, eller at den skal cruise rundt og skabe blikfang for diverse promoveringer.

Technical

RunBot Key Features

Sikkerhed for at være mere sikker!

Sikkerhed for at være mere sikker!

Objective Auto Avoidance Function

Cheetah RunBot et LiDAR-system, hvilket er baseret på et RGB-kamera som har den bedste 3D-perception. Robotten kan afmåle op til 10 meter foran sig. Dette gør den i stand til at stoppe på under 0,5 sekunder!

Kan tage elevatoren til hvilken som helst etage!

Kan tage elevatoren til hvilken som helst etage!

IoT-ready elevator function

Robotten kan selv “kalde” på elevatoren, efter den har fået en ordre til en bestemt etage.

Det sker ved, at RunBot bliver koblet til en IoT-enhed som bliver sat i elevatoren. Løsningen er nem at installere, og kan sørge for at i er fremtidssikre ift. andre IoT-enheder.

Smart-techonology åbner et hav af muligheder!

Smart-techonology åbner et hav af muligheder!

Passive Call Function

RunBot modellen har kørt over 150.000 kilometer, og indtil videre er at finde på 500 forskellige hoteller rundt i verden, hvor den har givet service til mere end 1,5 millioner kunder. Nedenunder kan nogen af de hotelkæder, der benytter RunBot findes.