Welcome to Cheetah Solutions ApS

Vores løsninger

Robotter er en ressource som firmaer, verden rundt, begynder at benytte sig mere og mere af. Robotter bliver indsat i de dele af hverdagen, som vi tænker vi kan gøre smartere. Ikke alene fjerner vi slavearbejde, men samtidig optimere således at vi har mere tid til aktiviteter, som rent faktisk skaber værdi f.eks. kundekontakt.

Solutions

Hvad kan vi tilbyde?

Nedenunder er der givet et eksempel, på en løsning, der kan optimere en restaurant med robotter, som både skaber blikfang, men også effektivisere forretningen.

N

All-around løsning som dækker hele din restaurants økoystem

N

Brugervenlig løsning der effektivisere din restaurant

Mulighederne er mange!

Vores servicerobotter kan blive brugt i mange forskellige forretningskontekster. Primært fokusere vi på hotel- og restaurantbranchen, men der findes et hav af eksempler på andre brancher, hvor robotterne kan skabe værdi. Eksempelvis, kan Cheetah RunBot bruges på hospitalerne til at transportere genstande i et sikkert og lukket miljø. Et andet eksempel, Cheetah PuduBot bliver i brugt i supermarkeder til, at promovere nye varer med f.eks. øl-brand der er udkommet med en ny smagsvariant, og gerne ønsker at skabe opmærksomhed omkring dette.  

Get Started

Skal vi se på en løsning til jer?

Cheetah solutions ønsker at forstå jeres behov, og derfra sammensætte en løsning der passer lige præcis til jer. Vores robotter er designet med formålet om, at skabe en hvis værdi f.eks. at serverer mad for kunder. Men vi kan også tænke ud af boksen, således at vi dem til at skabe en unik værdi hos jer. Dette kunne være transportering af produkter på jeres lager, men også servering af kaffe til jeres back-to-back møder. Hvis dette lyder interessant, så lad os endelig tage en uforpligtende snak og en kop kaffe.