Velkommen til Cheetah Solutions

cheetah Puductor

 

Cheetah Puductor er desinfektionsrobotten, som både har indbygget UV-stråling og desinfektionsspray.

 

 

Hvad er det?

Cheetah Puductor er en cobot, som vil ændre måden, hvorpå vi vil bekæmpe virus og bakterier i samfundet. Robotten anvender både UV-lys og desinficerende spray, og dermed sørger for den mest effektive bekæmpelse skadelige mikrober.  

Laser SLAM

Laser SLAM Auto-driving Solution er udviklet baseret på en selvudviklet laserpositioneringsalgoritme. De sensorer, der er indlejret i løsningen, muliggør
dybdegående opfattelse af et areal og realiserer positionering af realtidskørsel i indendørsterræn. Løsningen understøtter distancemåling som er yderst
præcis, der gør det muligt for robotten at bevæge sig i loftsfrie rum, såsom terrasser, åbne restauranter og åbne haller.

Affjedringssystem

Robottens selvdaptive og justerbare affjedringssystem, der opfylder
robottens standarder, tilpasser sig den bedste tilstand ved at ændre
dæmpnings- og resonansfrekvensen ift. vej- og bevægelsesforhold.

UV-lys Whitepaper

Desinfektionsspray Whitepaper

Technical

Puductor Key Features

Sikkerhed for at være mere sikker!

Sikkerhed for at være mere sikker!

Objective Auto Avoidance Function

Cheetah Puductor bruger en Intels RealSense Laser SLAM-system, hvilket er baseret på et RGB-kamera som har den bedste 3D-perception. Robotten kan afmåle i 360-grader, op til 10 meter foran sig. Dette gør den i stand til at stoppe på under 0,5 sekunder!

Menneskelig venlig interaktion

Menneskelig venlig interaktion

Ikke kemisk desinfektion

Desinfektionsrobotten er et pålideligt redskab til at sikre os covid-19 virussen. Den desinficerende spray er ikke farlig for mennesker og forhøjer dermed sikkerheden uden, at gå på kompromis med helbredet.

Teknologi med 360° sterilisering

Teknologi med 360° sterilisering

UV-C 360° sterilisering

Puductor gør det muligt at ramme alle hjørner og kanter med den bestråling. UV-C lampen er yderst effektiv mod stort set alle slags bakterier og virusser. Den ultraviolette stråling rammer et desinfektionsområde på 177 uW/cm².