welcome to Cheetah Solutions

cheetah pudubot

 

Cheetah Pudubot er en af verdens mest intelligente leveringsrobotter, som kan optimere servering hos netop din restaurant, eller virksomhed!

 

 

Hvard er det?

Cheetah PuduBot har 3 åbne aluminiums hylder, som alle er overtrækket med et aftageligt gummicover, som kan smides direkte i opvasken efter brug. Hver hylde kan bære op til 13 kg og har en størrelse på 50X43 cm.

Udstyr

Robotten bruger et laseropmålingssystem, kaldet LiDAR-system hvilket sørger for at robotten altid er 100 % nøjagtig i dens kørsel, og samtidig kan undvige statiske, men også dynamiske objekter.

V-SLAM

Cheetah Pudubot navigerer efter en V-SLAM teknologi, hvilket gør at i kan indstille robotten til at leverer/serverer til en lokation, med centimetermæssig præcision. Robotten kan nemt sendes afsted med et klik, og kan lave op til 400 leveringer/serveringer om dagen. Cheetah PuduBot kan kører 24 timer på bare 4 timers opladning.

Technical

PuduBot Key Features

Sikkerhed for at være mere sikker!

Sikkerhed for at være mere sikker!

Objective Auto Avoidance Function

Cheetah PuduBot bruger en Intels RealSense LiDAR-system, hvilket er baseret på et RGB-kamera som har den bedste 3D-perception. Robotten kan afmåle i 360-grader, op til 10 meter foran sig. Dette gør den i stand til at stoppe på under 0,5 sekunder!

Covid-19 venlig interaktion

Covid-19 venlig interaktion

Contact Less Function

Interagere med robotten ved hjælp af kun et tryk. Dog behøves personen/personer som modtager leveringen/serveringen at gøre noget, andet end af tage hvad der blevet leveret/serveret. Dernæst vil robotten efter 40 sekunder kører tilbage til dens holde plads, hvilket kan justeres efter behov.

 

Skab en helt unik oplevelse for børn!

Skab en helt unik oplevelse for børn!

Children Friendly

Cheetah PuduBot har en indbygget fødselsdagsfunktion, hvor egen sang/indspilning kan afspilles både ved levering/servering eller efter. Dette er optimalt til børnefødselsdage, eller arrangementer som afholdes på din lokation.