CHEETAH RUNBOT

Cheetah RunBot er en top moderne kommerciel servicerobot, som er klar til at skabe en uforglemmelig service for dine kunder!

Cheetah RunBot har en et vandtæt kabinet,  hvor der mulighed for eget beklædningsfolie design. Robotten kan åbne ”maven”, hvor et 27x22x30 cm boks kan findes. Miljøet i boksen kan opretholde samme temperatur, som genstanden der bliver placeret i den.

Cheetah RunBot navigerer ved hjælp af GPS som er koblet op på de mobilenetværk. Robotten kan kobles på internt telefonnetværk og derfra f.eks. ringe til et værelse, hvis dem står udenfor døren med en levering for at gøre opmærksom på dens tilstedeværelse. Ved levering kan den afspille valgfri lyd, som kan tilpasses til den enkelte situation.

Robotten kan bruges som guide til en bestemt lokation, levering til en bestemt lokation, eller at den skal cruise rundt og skabe blikfang for diverse promoveringer.

Sikkerhed for at være mere sikker!

Cheetah RunBot et LiDAR-system, hvilket er baseret på et RGB-kamera som har den bedste 3D-perception. Robotten kan afmåle op til 10 meter foran sig. Dette gør den i stand til at stoppe på under 0,5 sekunder!

 

 

Covid-19 venlig interaktion

Interagere med robotten ved hjælp af air-motion-control teknologi, hvor du ikke engang behøves at rører ved dens skærm, men bare kan ”swipe” henover den for at få den til at starte.

Yderligere har Cheetah HolaBot en Front-end noise reduction stemmeinteraktion, som dækker 360-grader og vil derfor altid kunne reagere på ”Hey Hola”, og dertil vende sig den retning den bliver talt til.

Verdensomspændende fænomen!

RunBot modellen har kørt over 150.000 kilometer, og indtil videre er at finde på 500 forskellige hoteller rundt i verden, hvor den har givet service til mere end 1,5 millioner kunder. Nedenunder kan nogen af de hotelkæder, der benytter RunBot findes.