CHEETAH HOLABOT

Cheetah HolaBot revolutionerer afrydningen af brugt service hos din restaurant/virksomhed.

Cheetah HolaBot har et IPX5 vandtæt kabinet, som er let at rengøre, hvilket er essentielt, når det kommer til f.eks. gamle fedtede madrester. Robotten kan, i dens 3 halvåbne hylder, bære op til 120 kg.

Robotten navigerer efter en V-SLAM teknologi, samt et LiDAR-system hvilket sørger for at robotten altid er 100 % nøjagtig i dens kørsel, og samtidig kan undvige statiske, men også dynamiske objekter.

Robotten har en friktionsløs interaktion og en intelligent stemmeinteratkion, som begge er meget covid-19 venlige tiltag. Medhørende til robotten er der top moderne smartwatches, således du kan styre robotten alt efter lokation og tidspunkt.

Sikkerhed for at være mere sikker!

Cheetah HolaBot bruger en Intels RealSense LiDAR-system, hvilket er baseret på et RGB-kamera som har den bedste 3D-perception. Robotten kan afmåle i 360-grader, op til 10 meter foran sig. Dette gør den i stand til at stoppe på under 0,5 sekunder!

 

 

Covid-19 venlig interaktion

Interagere med robotten ved hjælp af air-motion-control teknologi, hvor du ikke engang behøves at rører ved dens skærm, men bare kan ”swipe” henover den for at få den til at starte.

Yderligere har Cheetah HolaBot en Front-end noise reduction stemmeinteraktion, som dækker 360-grader og vil derfor altid kunne reagere på ”Hey Hola”, og dertil vende sig den retning den bliver talt til.

Smart-techonology åbner et hav af muligheder!

For at reagere hurtigt på afrydningen kan personale kommunikere med HolaBot via forskellige Smart-enheder såsom pagers, smartwatches, tablets og gravity sensorer. Opgaveinstruktioner kan udstedes til robotten fra en af ​​følgende enheder, hvilket gør at Cheetah HolaBot er en ultra fleksibel robot, som kan tilpasses til præcis din kontekst!