Solutions 

Robotter er en ressource som firmaer, verden rundt, begynder at benytte sig mere og mere af. Robotter bliver indsat i de dele af hverdagen, som vi tænker vi kan gøre smartere. Ikke alene fjerner vi slavearbejde, men samtidig optimere således at vi har mere tid til aktiviteter, som rent faktisk skaber værdi f.eks. kundekontakt. Nedenunder er der givet et eksempel, på en løsning, der kan optimere en restaurant med robotter, som både skaber blikfang, men også effektivisere forretningen.

 

Cheetah HolaBot

Restaurant

Hotel

Hospitaler

Kontorbygninger

Museer

Cheetah RunBot

Hoteller

Hospitaler

Konferencer

Kontorbygninger

Hotel

Indkøbscentre

Cheetah PuduBot

Restauranter

Hoteller

Indkøbscentre

Kontorbygninger

Hospitaler

Museer

 

 

Vores servicerobotter kan blive brugt i mange forskellige forretningskontekster. Primært fokusere vi på hotel- og restaurantbranchen, men der findes et hav af eksempler på andre brancher, hvor robotterne kan skabe værdi. Eksempelvis, kan Cheetah RunBot bruges på hospitalerne til at transportere genstande i et sikkert og lukket miljø. Et andet eksempel, Cheetah PuduBot bliver i brugt i supermarkeder til, at promovere nye varer med f.eks. øl-brand der er udkommet med en ny smagsvariant, og gerne ønsker at skabe opmærksomhed omkring dette.  

Skal vi se på en løsning til jer?

Cheetah solutions ønsker at forstå jeres behov, og derfra sammensætte en løsning der passer lige præcis til jer. Vores robotter er designet med formålet om, at skabe en hvis værdi f.eks. at serverer mad for kunder. Men vi kan også tænke ud af boksen, således at vi dem til at skabe en unik værdi hos jer. Dette kunne være transportering af produkter på jeres lager, men også servering af kaffe til jeres back-to-back møder. Hvis dette lyder interessant, så lad os endelig tage en uforpligtende snak og en kop kaffe.