welcome to Cheetah Solutions

cheetah

CC1

 

CC1 er en intelligent rengøringsrobot, som bliver den første automatiske rengøringsrobot til erhvervsbrug i Danmark.

 

 

Hvard er det?

Det er en automatisk rengøringsrobot. Funktionen omfatter udskiftning, støvopsamling, støvsugning og mopping. Det er en robot til erhvervsbrug. Det kan dække 5000 kvm pr. etage og maksimalt 99 etager. Den har IoT-forbindelse og kan tage elevator alene.

Udstyr

Robotten bruger et laseropmålingssystem, kaldet LiDAR-system hvilket sørger for at robotten altid er 100 % nøjagtig i dens kørsel, og samtidig kan undvige statiske, men også dynamiske objekter.

V-SLAM

Cheetah CC1 navigerer efter en V-SLAM teknologi, hvilket gør at i kan indstille robotten til at leverer/serverer til en lokation, med centimetermæssig præcision. Robotten kan nemt sendes afsted med et klik, tømmer automatisk spildevandet og går automatisk til ladestationen, når batteriet er lavt.

Technical

PuduBot Key Features

Cheetah SLAM
Navigationsskema
PUDU SLAM er en ny SLAM-løsning baseret på Lidar, Camera, RGBD, IMU, Ultrasonic Radar, Encoder multi-sensor fusion. Denne løsning kan sikre, at robotten kan udføre opgaver mere effektivt i et blandet miljø.

Automatisk påfyldnings- og drænarbejdsstation

CC1 er udstyret med en super stor 15L rentvandstank og en 17L spildevandstank, som kan klare de op til 5 timers rengøring og rengøring, og er udstyret med en dedikeret arbejdsstation til automatisk at tilføje vand og udlede spildevand, hvilket giver en bekvem og effektiv rengøringsoplevelse.