Welcome to Cheetah Solutions

Skær ned på rutineopgaverne,

og få mere tid til kundeservice!

Er i klar til at gå ind i den næste service era? IoT-løsninger er kommet for at blive, men er i klar over hvordan de netop kan gavne jer? Udforsk hjemmesiden og bliv klogere på, hvordan netop i kan hoppe med på bølgen!

Robotteknologi

Alle vores robotter bruger den nyeste form for robotteknologi, og er derfor helt up to date med de nye trends.  

Whole-chain Technology

Robotterne er baseret på en whole-chain technologi, hvor de låner fra forskellige menneskelige kropsdele f.eks. øre eller ben.

AI

Vores robotter er ikke alene brugbare, men og så intelligente. De har flere AI features, såsom voice-tracking.

Mission & Vision

Changing the Future of Service for the Better

Cheetah Solutions mission er,  at revolutionere service aspektet i de danske virksomheder. Dette vil vi gøre med robotter, som vil erstatte de tidskrævende og trivielle arbejdsopgaver, således at menneskelige ressourcer og penge bliver frigjort til andre værdifulde aktiviteter. Vores vision er at kunne hjælpe virksomheder med deres udfordringer, hvor vi derfra kan skræddersy den perfekte løsning ved brug af robotter, således alt kan gå op i en højere enhed.      

Cheetah RunBot

Room Service Robot

Kan skabe den mest uforglemmelig roomservice for netop dit hotel. Servicerobotten kan placeres ved receptionen, eller ved restauranten og derfra kan den selv navigere hen til, hvilken som helst lokation.

 

Cheetah PuduBot

Food Deliver Robot

PuduBot er en intelligent severingsrobot, som kan give en helt unik -og covid-19-venlig servering til dine kunder.  Robotten kan serverer direkte til en bestemt lokation og kommer derefter automatisk tilbage til startslokationen, som i selv kan bestemme.

Cheetah HolaBot

Bussing Robot

HolaBot kan optimere oprydningen i din virksomhed. Om det er i din restaurant, hotel eller kontorbygning, vil HolaBot være en behjælpelig teknologi. Kan styres med smartwatches og RFID-læsere.

Leasing

Del betalingen op og spar penge hver måned!

I samarbejde med en tredje part, vil det være muligt at kunne splitte betalingen op. Derfor kan der betales et fast beløb hver måned, men vi kan forsikre jer, at robotten vil kunne komme til at indtjene det beløb ind og yderligere kunne frigøre ressourcer, som kan skabe endnu mere værdi! 

Services

Hvad kan vi tilbyde?

Robot Installation

Vi kommer vurdere mulighederne for jeres setup, sætter robotten op og giver ekspert rådgivning når der end er brug for det. 

Tilbehør

Det er muligt at tilkøbe diverse accessories til robotterne.  Tilkøbene styrker din mulighed for at give dine kunder præcis den service de gerne vil have!

Research & Development

Vi  stræber efter hele tiden, at udvikle vores teknologier. Løbende vil vi derfor kunne  tilbyde udvikling af nye features.

Smart Data Collection

Der indsamles data omkring brugen af jeres robot. Dataene vil derfor blive oplagret på en platform, som i vil få adgang til.

Hardware & Software Training

Vi vil kunne tilbyde træning af medarbejdere, hvor de kan lære hvordan de skal anvende hardware og- software. 

Top kvalitet kundeservice

Vi vil altid være behjælpelige til, at give jer support og sparring ift. jeres robot/robotter.  

R & D

Research & Development

 I Cheetah Solutions går vi meget op i, at vi hele flytter vores videnshorisont omkring robotterne og mulige løsninger. Derfor bruger vi meget tid på at undersøge nye teknologiske muligheder, og hvordan de kan passe ind i eksisterende løsninger, således at innovationen altid drives fremad. 

Nye teknologier

Vi prøver så vidt muligt, at holde os opdateret på de trends indenfor robotteknologi, og hvilke produkter som er tilgængelige på markedet.

Cheetah Solutions

Vi giver vores bud på, hvordan en endelig løsning kunne komme til at se ud, hvor der er taget højde for de forskellige kommercielle faktorer, som er i spil.

Analyse

Vi analysere både teknologiske muligheder og indsigter fra vores kunder,  med formålet om at validere forskellige løsninger. 

Kom igang

Vi tager altid gerne en uforpligtende snak

Udfyld kontakt formularen for at komme ud i kontakt med os.